Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG
Çdo të mërkurë, kënaqësia , dyfishohet!  Zgjidh filmin tënd të preferuar në Cineplexx TEG apo QTU, bli një biletë me kartën VISA dhe përfito një biletë tjetër dhuratë!

Dyfish me VISA!

Çdo të mërkurë, kënaqësia dyfishohet!

Zgjidh filmin tënd të preferuar në Cineplexx TEG apo QTU, bli një biletë me kartën VISA dhe përfito një biletë tjetër dhuratë!

Shikoni programin e filmave këtu.