Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG
Paketa e familjes

Paketa e familjes

Prindërit paguajnë sa fëmijët me paketën e familjes!

Bli 3-4 bileta me Kartën e Klubit Familjar të Filmit me çmimin nga 350 lekë/2D dhe 500 lekë/3D.

Oferta vlen çdo ditë dhe për çdo film të animuar.

PAKETA E FAMILJES

Si mund ta përfitosh paketën familjare?

1. Regjistrohu në Kartën e Klubit Familjar të Filmit dhe merr kartën tek sporteli i kinemasë në TEG dhe QTU.
2. Zgjidh filmin e preferuar të animuar në Cineplexx
3. E gjithë familja përfiton biletën... si fëmijë!

Oferta është e vlefshme për 3-4 anëtarë.
Çmimet e ofertës janë subjekt ndryshmimi për kategoritë e listuara (psh. oraret mbi 120 min, vendet VIP etj)