Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG
CineDiel

CineDIEL

E Diela e Kursimit

Të dielën e parë të çdo muaji shikoni filma të përzgjedhur për vetëm 300 lekë bileta!

Të gjitha llojet e ulëseve dhe formatet vetëm 300 lekë!

Shkarkoni aplikacionin Cineplexx AL dhe blini biletat tuaja online.

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar më poshtë për të parë programin e çdo filmi.