Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG

Like a Boss

21.02.2020

Vjen në Cineplexx filmi "Like a Boss". Dy shoqe me ideale shumë të ndryshme themelojnë së bashku një kompani bukurie. Njëra prej tyre është më praktike, ndërsa tjetra kërkon të sigurojë pasurinë e jetës dhe të ketë një stil luksoz jetese.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datën 27 shkurt në orën 17:00.Fituesit e kuicit "Like a Boss" janë:

Ingrid Lici
Kristofor Shqau

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet