Fifty Shades Freed

12.02.2018

Vjen në Cineplexx filmi "Fifty Shades Freed". Anastasia dhe Christian tashmë janë të martuar, por Jack Hyde vazhdon të kërcënojë marrëdhënien e tyre.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 15 shkurt në orën 17:00.Fituesit e kuicit Fifty Shades Freed janë:

Kevin Piranjani
Daniela Lika

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet