Klubi i Superheronjve

Klubi i Superheronjve

Bashkohuni në Klubin e Superheronjve!

Shikoni përgjatë vitit të gjithë filmat me Superheronj dhe fitoni pikë bonus dhe dhurata.

Mos harroni të përdorni kartën tuaj Cineplexx Bonus Card.

Detaje:

Nëse shikoni të paktën 3 nga këto 5 filma:

• Guardians of the Galaxy Vol. 2 - Maj 2017
• Wonder Woman - Qershor 2017
• Spider-Man: Homecoming - Korrik 2017
• Thor: Ragnarok - Tetor 2017
• Justice League – Nëntor 2017

Do të merrni:
• 1000 pikë bonus pas filmit të tretë
• 1000 pikë të tjera bonus pas filmit të katërt
• 4000 pikë të tjera bonus pas filmit të pestë

*Pikët do të shpërndahen respektivisht pas filmit të tretë, të katërt dhe të pestë.

Por nuk mbaron me kaq! Nëse shikoni të paktën 3 nga 5 filmat do të mund të fitoni edhe:

• Playstation 4 1TB + lojën Uncharted 4
• Samsung Galaxy J5
• Kufje Beats On-Ear

Bashkohu në Klubin e Superheronjve tani!:

Bashkohu në Klubin e Superheronjve tani! Për të mbledhur pikët bonus dhe për t’u bërë pjesë e këtij promocioni ju duhet të keni kartën
Cineplexx Bonus Card (CBC).
Merrni kartën tuaj CBC pranë sporteleve tona, dhe filloni të mblidhni pikë menjëherë.