Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG
Cineplexx Gift Card

Gift Card

Dhuroni momente të paharrueshme

Festat po afrohen dhe nuk e dini ende çfarë dhurate t'i bëni njerëzve tuaj më të dashur?
Këtë fundvit ju ftojmë të dhuroni momente të paharrueshme argëtimi në Cineplexx!

Tashmë Cineplexx Gift Card mund ta gjeni pranë sporteleve në Cineplexx TEG dhe QTU!

NJË DHURATË SI CINEPLEXX GIFT CARD

Kërkoni për Gift Cards në sportelet tona në Cinepelxx TEG apo QTU, zgjidhni shumën që dëshironi të hidhni në kartë (minimumi 1000 lekë) dhe dhurojani personave tuaj më të dashur!
Shumën në kartë, marrësit e Gift Card si dhuratë mund ta përdorin në Cineplexx TEG apo QTU, për cilatdo produkte si dhe për bileta në cilindo film ata zgjedhin të shikojnë.

Këtë fundvit dhuroni momente të paharrueshme në Cineplexx!