FLAUTI MAGJIK

Flauti Magjik, MET, 2017

14 TETOR 2017

Suksesi vazhdon! Shijoni transmetimin direkt të sezonit 2017/18 të Metropolitan Opera në New York.

1.400 Lekë çmimi normalOpera shfaqet Live nga Metropolitan Opera Of New York.

Drejtori Muzikor i MET, James Levine drejton fituesen e çmimit Tony, Julie Taymor në vënien në skenë të kryeveprës së Mozart, Flauti Magjik.
Golds Schultz performon në MET në rolin e Pamina, me Kathryn Lewek në rolin e Mbretëreshës së Natës, Charles Castronovo në rolin e princit
Tamino të përrallës, Markus Werba në rolin e kapësi të zogjve Papageno, Christian Van Horn në rolin e Sprecher dhe René Pape në rolin e Sarastro.
Shfaqja gjatë pushimeve e Flautit Magjik, versionit të shkurtuar të kënduar në anglisht për familjet, ishte performanca e parë e transmetuar
drejtpërdrejt në teknologjinë HD. Kjo do të jetë hera e parë që opera e plotë gjermane do të shihet në seri.

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Flauti Magjik (Opera), NY MET, 2017

Drejtori Muzikor i MET, James Levine drejton fituesen e çmimit Tony, Julie Taymor në vënien në skenë të kryeveprës së Mozart, Flauti Magjik. Golds Schultz performon në MET në rolin e Pamina, me Kathryn Lewek në rolin e Mbretëreshës së Natës, Charles Castronovo në rolin e princit Tamino të përrallës, Markus Werba në rolin e kapësi të zogjve Papageno, Christian Van Horn në rolin e Sprecher dhe René Pape në rolin e Sarastro. Shfaqja gjatë pushimeve e Flautit Magjik, versionit të shkurtuar të kënduar në anglisht për familjet, ishte performanca e parë e transmetuar drejtpërdrejt në teknologjinë HD. Kjo do të jetë hera e parë që opera e plotë gjermane do të shihet në seri.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Flauti Magjik (Opera), NY MET, 2017