Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG
Magic Mike's Last Dance | Ladies Night

Magic Mike's Last Dance

Ladies Night

Ditën e enjte, datë 9 shkurt, ora 20:00 ju mirëpresim në Cineplexx TEG dhe QTULadies Night për kërcimin e fundit të Magic Mike në filmin "Magic Mike's Last Dance"

Asnjë program për Eventet në Arkiv

DETAJET E EVENTIT

Në të dy kinematë tona, Cineplexx TEG dhe QTU do të kemi:
• 1 shërbim me teknologjinë më të re të trajtimit te trupit Icoone Laser Med nga The Glam House
• 1 shërbim LVL lashes nga The Glam House
• 2 sete me produkte dhuratë nga Olivos Beauty & Care
• 1 set Himalayan Charcoal Power Duo nga The Body Shop Albania
• Produkte dhuratë nga Essence Cosmetics për çdo të pranishme
• Foto e printuar falas me Selfie Mirror Albania
• DJ & Fotograf

Fitueset shpallen në sallën 1, para fillimit të shfaqjes së orës 20:00, në Cineplexx TEG & QTU.

Magic Mike's Last Dance

Pas një marrëveshjeje biznesi që dështoi, duke e lënë atë pa para dhe duke punuar si banakier në Florida, Mike kthehet përsëri në skenë. Ai udhëton në Londër me një grua të pasur, e cila e josh atë me një ofertë që nuk mund ta refuzojë.

Magic Mike's Last Dance